1 червня – Міжнародний день захисту дітей. У ПАТ «Черкасиобленерго» працюють династії, тому тут добре знають, що діти – це наше майбутнє! Важливе кожне слово, вчинок, ставлення, сприйняття, якими ми ділимося з ними, цінності, які ми, дорослі, закладаємо в душі наших найдорожчих дітей. Ми маємо берегти для них світ та наповнювати їх життя любов’ю та турботою. Товариство цінує своїх працівників і постійно піклується про маленьких членів нашої енергетичної родини.

Для ПАТ «Черкасиобленерго» важливим є також активне дозвілля та корисний відпочинок дітей працівників Товариства. Щороку малеча родин енергетиків мають можливість із користю проводити час у кращих таборах області та базах відпочинку ПАТ «Черкасиобленерго»: «Енергетик» та «Сонячна». Там створені усі необхідні умови для комфортного відпочинку. Бази забезпечені басейнами, велосипедами. Є сучасні дитячі ігрові майданчики, столи для настільного тенісу та більярду, а також поля для пляжного волейболу та міні-футболу.

Також діткам працівників Товариство влаштовує святкові новорічні заходи з Дідом Морозом, подарунками та солодощами. Конкурси малюнків та інші цікаві розваги. Товариство піклується про вихованців підшефної Шполянської школи, а крім смачних гостинців учням, навчальний заклад постійно отримує від Товариства необхідні та корисні подарунки для освітнього процесу.

До Міжнародного дня захисту дітей керівництвом ПАТ «Черкасиобленерго» надано фінансову допомогу дітям з багатодітних сімей, працівникам Товариства, які виховують дітей з інвалідністю віком до 18-ти років, також самотнім матерям, вдовам, вдівцям та опікунам, які виховують дітей віком до 16-ти років. Усі вони отримали від Товариства по півтисячі грн. на кожну дитину. Загалом 112 родин отримали матеріальної підтримки на загальну суму близько 160 тис грн.

– Діти – найбільша радість і надія для батьків. Вони майбутнє нашої держави. Тому турбота про них має бути в пріоритеті. Сьогодні ми маємо забезпечити нашим дітям щасливе, безтурботне дитинство, якісне навчання, дозвілля, аби кожна дитина могла реалізувати себе в житті, творити добрі справи на користь нашої держави. Ми повинні їм допомагати та створювати гідні умови для того, щоб вони зростали здоровими. Хай дитинство буде яскравим, захоплюючим та сповненим любові та добра, – підкреслив голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

ДОВІДКОВО: Міжнародний день захисту дітей був заснований у Парижі в 1949 році рішенням сесії Ради міжнародної демократичної федерації жінок. ООН підтримала цю ініціативу і оголосила захист прав, життя і здоров’я дітей одним із пріоритетних напрямків своєї діяльності. В Україні День захисту дітей почали відзначати з 1998 року відповідно до Указу Президента України.