Заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава ознайомилася із роботою КП Черкаський міський зоологічний парк “Рошен”. Нині заклад активно приймає відвідувачів. Як розповів директор зоопарку Євгеній Ван, оновлені експозиції у зоопарку збирають найбільше черкасців, адже вони красиві та зручні і для тварин, і для відвідувачів.

На сьогодні в зоопарку проживає 250 видів тварин з різних куточків планети, більше 60 тисяч особин, це разом із кормовими та експозиційним тваринами. Багато звірів у зоопарку переживають усі можливі строки свого життя, бо умови утримання для них створені максимально комфортні і наближені до природнього середовища. Найбільшими старожилами зоопарку є леви, які проживають у ньому уже більше 20 років.

blank

blank

blank

Вартість вхідного квитка до зоопарку нині становить 60 та 100 грн у будні та вихідні (святкові) дні відповідно. Діє система знижок для студентів: так, у будні дні вони платять за квиток 40 грн, а у вихідні – 70, звісно, під час пред’явлення студентського квитка. Також для пільгових категорій населення вхід коштує у будні дні – 40 грн, у вихідні (святкові) дні – 70 грн.

Кожного першого четверга місяця вхід для членів багатодітних сімей становить 10 грн. з особи. А останній четвер місяця – безкоштовний для перерахованих пільгових категорій. Безкоштовно відвідати зоопарк можуть діти до 5 років, діти-інваліди з дитинства (до 18 років), діти-сироти (до 16 років) та інваліди І групи.

blank

blank

blank

blank

blank