У Черкасах правоохоронці продовжують у посиленому режимі патрулювати місто щодо дотримання правил воєнного стану, в тому числі дотримання мешканцями комендантської години. У результаті нічного відпрацювання до Черкаського районного управління поліції з метою фільтрації було доставлено понад тридцять порушників комендантської години, які нехтували заборонами та правилами безпеки. Інформують у нацполіції Черкащини.


Також 34 громадянам військові вручили повістки.

Окрім того, працівниками поліції було встановлено, що дехто з порушників перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Дільничні офіцери поліції перевірили 32 осіб, які перебувають під формальним, адміністративним наглядом та домашнім арештом.

Крім того, правоохоронці перевірили 8 нічних закладів міста на предмет дотримання обмежень воєнного стану. Під час перевірок, порушень продажу алкогольних напоїв після 20:00 години не виявлено. Працівники поліції виявляли підозрілих осіб, склали 39 адміністративних матеріалів та задокументували кримінальні правопорушення.

До нічного патрулювання були залучені працівники Черкаського районного управління поліції, поліцейські батальйону поліції особливого призначення, патрульні роти Тактико-оперативного реагування Управління патрульної поліції, кінологи, представники військової служби правопорядку та військовослужбовці Черкаського об’єднаного центру комплектування Міністерства оборони України, які комплексно відпрацьовували місто.

Дане відпрацювання спрямоване на профілактику правопорушень, попередження і розкриття злочинів, посилення безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї та наркотичних речовин, а також перевірки дотримання громадянами комендантської години.

Такі рейди й надалі будуть проводитися на території міста та області.