Днями, біля міського Будинку культури у Золотоноші відбувся благодійний ярмарок, вторговані кошти від якого витратять на допомогу ЗСУ. За словами організаторки Олени Шевченко, цього разу майстрів було більше і різноманіття товарів на продаж поповнилося цікавими хенд-мейд виробами. Пише сайт zoloto.city.

 
— О 8 годині ранку ми вже офіційно почали торгівлю. Цього разу допомогти Збройним Силам України виявили бажання 20 майстрів. Свої роботи надіслали навіть дві дівчинки з Дніпра. В’язані іграшки, мило та свічки передали рукодільниці з Черкас.

Імбирні пряники, льодяники,біжутерія, аксесуари, прикраси з бісеру, гончарні вироби, магніти, ключниці, ляльки, картини, керамічні горщики, продукція з паперової лози й у техніці декупаж–далеко не весь перелік речей ручної роботи представлених на базарчику.

 — Були й приємні несподіванки. Дівчинка, яка виграла в лотерею в’язаного бичка виявилась нашою майстринею. Зранку вона теж принесла на ярмарок свої вироби з бісеру – тендітні, патріотичні перстні. Які, до речі, користувалися попитом серед покупців, – підкреслила організаторка заходу.

Всього волонтери вторгували 6600 гривень. Наступного дня Олена виставила пост із залишком благодійного товару і виручила ще 900 гривень. Дві тисячі віддала шевцю Юрію Скорику, який шиє аптечки для військових. Решта коштів очікують на конкретні потреби від військових.