Вчора під час вечірнього ефіру на телеканалі “Україна 24” відомий журналіст Дмитро Гордон покепкував із народного депутата від партії “Слуга народу”, колишнього шоумена Олександра Скічка стосовно його заяви, що він може бути імовірним кандидатом в мери Черкас.

“Я послухав Олександра Скічка, його заяву із серії, хто йде в мери, і хочу також зробить заяву: я теж іду. Іду в пілоти літаків. Я буду пілотом пасажирських лайнерів. А чого ні? Всі ж кудись ідуть! Люди йдуть в мери і не уявляють, чим їм доведеться займатися. То чого б мені не піти в пілоти літаків? От тільки чогось в пілоти літаків ніхто не хоче йти, а в мери хочуть усі”, – пожартував Дмитро Гордон, натякаючи, що посада міського голови не менш відповідальна, ніж професія пілота лайнера, адже від роботи мера залежить життя великого міста в цілому і кожного його жителя зокрема.

Нагадаємо, що народний депутат України Олександр Скічко в ефірі програми “HARD з Влащенко” на телеканалі “ZIK”, відповідаючи на питання про чутки навколо його ймовірної участі у місцевих виборах, підтвердив, що є одним із кандидатів на пост міського голови Черкас.

“Я є одним із кандидатів на пост кандидата в мери Черкас. На сьогоднішній день це рішення не прийнято. Я людина команди, я думаю що варто зачекати трішки і подивитись, кого партія висуне, але я є одним із кандидатів на пост мера. Всюди, якщо ти хочеш розібратися, ти можеш розібратися в цьому. Ти можеш взагалі зібрати команду, яка тобі допоможе. Поруч зі мною є команда експертів з інфраструктури, які разом працюють над цими питаннями”, – з легкістю видав Скічко про свою можливу участь у виборах і свою підготовку до специфічної господарської посади, якою є посада міського голови.

Напевне, пану Скічкові поки що ніхто не сказав, що, наприклад, селфі на фоні проваленого міського каналізаційного колектора, навіть якщо камера і не передає всі відтінки запаху, все одно виходять не дуже гламурними.