Аграрна партія на виборах до ОТГ 29-го квітня боролась як із “мішками грошей” так званої опозиції, так і з адмінтиском.

Про це в ефірі OBOZTV заявив Голова Аграрної партії Віталій Скоцик, інформує прес-служба політсили.

«Наші конкуренти лише кандидатам за те, щоб ішли від них, платили по 15-30 тисяч гривень, уже не кажучи про роздавання коштів виборцям», – зазначив політик.

Партія влади, за словами Віталія Скоцика, використовувала на повну адмінмашину.

 «Хочу наголосити, що голови держадміністрацій уже не держслужбовці, а політичні призначенці, тож БПП використав структуру держадміністрацій замість відсутньої партійної»,  – зауважив Голова Аграрної партії.

Незважаючи на всі спроби влади та опозиції накрутити собі рейтинги, Аграрна партія продовжує здобувати реальну підтримку людей, – наголосив Віталій Скоцик.

«Перемога наших кандидатів і стабільне зростання нашого рейтингу – це підтвердження того, що опір старої політичної системи вже не подолає політичної самоорганізації», – констатував політик.

Нагадаємо, 29-го квітня перші вибори проходили в 40-ка ОТГ в 17-ти областях. За результатами попереднього підрахунку голосів, Аграрна партія – у трійці переможців по всій країні.

На перших місцевих виборах у 51-й ОТГ 24-го грудня 2017 року Аграрна партія посіла третє місце – 119 її кандидатів стали депутатами. Із них політсила висувала 117 – це 13,67% від загальної кількості обраних депутатів, які представляли різні партії. Ще два члени Аграрної партії перемогли як самовисуванці.

Це вже 5-та хвиля виборів поспіль, на яких політсила входить до трійки лідерів.

В органах місцевого самоврядування вже працює майже 5 тисяч депутатів від Аграрної партії.