Близько півтисячі продуктових наборів придбав Благодійний фонд «МХП – Громаді» для учасників бойових дій та солдатських вдів, що проживають на території присутності підприємств МХП на Черкащині.

Про своєчасну доставку подарунків прямо в домівки стареньких потурбувалися представники виробничих підрозділів ТОВ «НВФ «Урожай», Катеринопільського елеватору, Миронівської птахофабрики та ДП «Перемога Нова» Групи МХП.

blank

– Наш благодійний фонд здавна мав традицію – вітати тих людей, які брали участь у Другій світовій війні, – говорить директорка БФ «МХП – Громаді» Тетяна Волочай. – Знаю, що 9 травня для них особлива дата в календарі. Вони люблять збиратися, згадувати минуле. Та цьогорічний День перемоги для них незвичний. Старенькі змушені залишатися вдома, оскільки  перебувають у зоні ризику у зв’язку з поширенням коронавірусної інфекції. Зважаючи на такі обставини, ми вирішили, що доставка продуктів в умовах загальнодержавного карантину є найважливішою допомогою та найкращим проявом турботи для даної категорії. Ми зібрали продуктові набори з основної бакалійної продукції – крупи, макарони, цукор, чай тощо. Відповідно забезпечили адресну доставку. У цьому нам допомогли колеги з місцевих підприємств холдингу МХП.