Днями до Канівського волонтерського центру завітала гостя із міста Сонома (Сполучені Штати Америки) Тарні Болдінгер. Розповіли у пресслужбі Канівської міськради.

Щоразу під час візитів до Канева американка відвідує міський волонтерський центр, адже сама є волонтером, та усіляко підтримує такі ініціативи.

– До нас завітала дорога гостя, давня наша подруга, волонтер -Tarney Baldinger з Сономи. Останній раз Тарні була у нас в 2019 році. І зараз була вражена кількістю, видами і обсягами виробництв нашої роботи, швидкістю. Тарні передала кошти від нашої прихильниці Сюзан Черч, внесла свої донати. Також гостя привезла гостинці, ліки, тощо. Обмінялися подарунками, сувенірами, поплели сітку, почаювали, поспілкувалися. З теплими враженнями, схвильована Тарні поїхала на військовій машині з нашими воїнами. Тарні, щиро дякуємо за допомогу, підтримку, розуміння, – розповідає про візит представниця Центру Людмила Голованова.

Нагадаємо, Сонома – місто-побратим Канева з 1987 року. Тарні ж уперше відвідала наше місто в 1994 році. І відтоді закохалася в Канів і Україну загалом, тож намагається відвідувати як тільки випадає така нагода. Цьому на заваді не стала і повномасштабна війна.