Розважальні проєкти зробили чимало зірок друзями або ж ворогами. Так, на «Танцях з зірками 2019″ була помітна конкуренція, яка не сприяла спілкуванню артистів. Та вже після завершення шоу все змінилось. Анна Різатдінова розповіла, чи продовжила дружбу з відомим шоуменом з Черкащини Володимиром Остапчуком, пише “24 LIFESTYLE”.

Знаменитості взяли участь у зйомках нового випуску програми «Суперінтуїція». За лаштунками телепроєкту Анна Різатдінова зізналась, що їй складно було порозумітись з колегою по паркету Володимиром Остапчуком. Мабуть, на це вплинули й різні сфери роботи: вона – успішна спортсменка, а він – шоумен. За кілька прямих ефірів «Танців» ситуація дещо змінилась.

– Вова – дуже відкрита людина. Він з усього любить робити піар, і в цьому плані нам із ним не по дорозі. Спершу я думала, що це його імідж, а потім зрозуміла, що він сам по собі така людина. Не може стояти мовчки, завжди має бути душею компанії, вставити свої п’ять копійок, з усіма поспілкуватися, все обговорити. Це його натура, – поділилась Анна Різатдінова.

Окрім цього, зірка зізналась, що насправді Володимир Остапчук серйозно поставився до проєкту та наполегливо тренувався.

– Мені дуже подобалося, що Вова віддається своїй справі на всі сто відсотків. Я бачила, як він тяжко працює – з навушниками постійно танцює. Ми підтримували одне одного, – додала вона.

Володимир Остапчук став єдиним чоловіком-учасником, який дійшов до півфіналу «Танці з зірками 2019″. Однак за крок до останнього випуску він покинув паркет через брак голосів. Перемогу ж тоді здобули Ксенія Мішина та Євген Кот.

– Коли з усіх хлопців Вова залишився сам на «Танцях з зірками», я реально почала його боятися, адже розуміла, що за нього «топлять» люди, за нього реально голосують, а в шоу все вирішувало голосування, – зазначила спортсменка.