Починається набір слухачів на осінній курс: «Основи підприємницької діяльності: відкриття власної справи. Професійна адаптація. Інтеграція в державну систему» (NUPASS)». Про це інформує Департамент соціального захисту населення ЧОДА.

Проєкт проводять за підтримки Міжнародного фонду соціальної адаптації «Норвегія-Україна», партнери проекту: Nord університет (Норвегія), Черкаський державний технологічний університет, громадська організація МЕЖА.ЮА.

Основу проєкту становить професійна перепідготовка цільової групи на цивільні спеціальності, що користуються попитом на ринку праці України, сприяння учасникам проекту у соціальній адаптації до умов життя у громадянському суспільстві.

Цільова аудиторія проекту: кадрові військовослужбовці ЗСУ та інших силових структур, які завершують службу в цьому році, кадрові військовослужбовці ЗСУ та інших силових структур, звільнені в запас або відставку протягом останніх трьох років і мають стаж служби не менше 10 років, учасники бойових дій, члени сімей (чоловік/дружина) всіх трьох вищевказаних категорій, члени сімей загиблих учасників бойових дій (чоловік/дружина).

Форма для реєстрації