Сьогодні на спецлінію 102 надійшло повідомлення від адміністратора готелю, що знаходиться у місті Черкаси. Заявник повідомив, що відвідувач поводиться дуже дивно, а саме: кричить та бігає без одягу. Інформують у пресслужбі патрульної поліції Черкащини.


Патрульні оперативно прибули на місце виклику та дізналися всі обставини події. Спілкуючись із чоловіком, його поведінка видалась досить дивною. Він помітно нервував та увесь час намагався щось сховати. Патрульні виявили у нього вже відкритий пакетик з невідомою речовиною, ймовірно наркотичною.

Інспектори викликали слідчо-оперативну групу, щоб задокументувати виявлене порушення. Задля перевірки причетності громадянина до інших правопорушень, поліціянти прийняли рішення оглянути його кімнату. Під час візуального огляду, патрульні спільно зі слідчими, помітили шкарпетку, наповнену поліетиленовими згортками.

Слідчо-оперативна група вилучила 123 чорних, 3 зелених та 1 прозорий пакетик, з ймовірно наркотичними речовинами, задля проведення експертизи. Тривають слідчі дії.

Медики шпиталізували чоловіка до лікувального закладу, у зв’язку з тим, що йому було зле.