Навчив та передав свою любов до справи не одному поколінню спеціалістів енергетичної галузі, якій присвятив 30 років життя. Професіонал, людина з добрим серцем Сергій Грам, майстер ІІ групи Худяківської дільниці Черкаської філії ПАТ «Черкасиобленерго».

Колеги привітали ювіляра з 60-річчям, подякували за вагомий особистий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу Черкащини та роки, привячені Товариству.

– Завдяки Вашому наставництву на підприємстві виросло декілька молодих поколінь, які сьогодні продовжують працювати, навчатися, вдосконалюють свої уміння, підвищують кваліфікацію. Тому я переконаний, що наступний працівник, який прийде на цю посаду, легко ввійде у курс справи, оскільки отримав від вас цінні поради та знання. Щиро вдячні Вам за Вашу невтомну працю, численні досягнення в галузі енергетики, чуйність та професіоналізм. Прийміть від нас найщиріші вітання з Днем народження, побажання добра, родинного затишку, міцного здоров’я та добробуту, – з таким словами звернувся до ювіляра директор Черкаської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Юрій Батурін.

blankКолеги знають Сергія Володимировича як відповідальну людину, спеціаліста своєї справи, який завжди залишався на зв’язку, незважаючи на вихідні чи святкові дні.

blank– З Сергієм Володимировичем працюю з 2002 року. До нього завжди можна було звернутись з будь-яким питанням і отримати відповідь. Молоде покоління, яке він виховав у себе на дільниці, продовжує працювати на вищих посадах. Дільниця, де працював Сергій Грам, є найкращою серед усіх чотирьох, які перебувають під моїм упорядкуванням. Бездоганно виконувалось технічне обслуговування ліній, всі поставлені завдання, – прокоментував головний інженер Черкаської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Юрій Сафонов.

Прийшли привітати ювіляра не лише колеги, а й друзі.

blank – Вітаючи Сергія Володимировича з Днем народження хочу відзначити, що він працював 24 години на добу, і має понад 30-ти річний стаж. У нас є відзнака «Народний герой», а Сергій Володимирович – це «Заслужений народний енергетик, – відзначив начальник виробничо-технічного відділу ВП «Черкаські магістральні електричні мережі» ДП «НЕК «Укренерго» Леонід Нібит.

Головний бухгалтер Черкаської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Наталія Турчаненко вдячна ювілярові за співпрацю, якісно виконану роботу.

blank – Знаю Сергія Володимировича як великого професіонала, який самовіддано любив свою роботу. Робив все по совісті, ніколи не ховався за спини інших, завжди мав свою думку, відстоював її, – розповіла Наталія Турчаненко. – Починається другий етап його життя і хочеться побажати йому здоров’я, довгих років життя, поваги та любові від рідних.

Водій Господарської групи Черкаської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Микола Гончеренко розповідає, що знайомий з ювіляром з жовтня 2002 року.

blank– За цей час він зарекомендував себе як сумлінний працівник, який жив своєю працею, ніколи ні в чому не відмовляв. Завжди знаходив з людьми взаєморозуміння, – зауважив Микола Гончаренко.

За словами директора Черкаської філії ПАТ «Черкасиобленерго» Юрія Батуріна Сергій Грам працював майстром ІІ групи Худяківської дільниці, яка обслуговує електричні мережі 0,4 -10 кВ, що проходять по селах Сагунівка, Худяки, Леськи, Чорнявка, Нечаївка 1 та Нечаївка 2, Думанці 1 та Думанці 2, Дубіївка, Чубівка. Виконував технічне обслуговування, капітальний ремонт, ліквідовував аварійні осередки. Замість Сергія Володимировича тепер працюватиме Роман Василига, він буде переведений з Чигиринської філії на Худяківську дільницю.

Приємно здивований таким теплим і щирим привітанням від колег і сам ювіляр Сергій Грам. Щиро дякує за усі добрі слова, які пролунали від колег.

blank– Цей день для мене був неочікуваним і водночас дуже приємним, адже я почув слова вдячності за свою роботу, в яку вкладав свої знання і уміння. Я дуже задоволений. Прийшов час, коли хочеться вийти на заслужений відпочинок і дати дорогу молодим, грамотним працівникам, – переконаний Сергій Грам. – Планую приділити більше часу своїй родині, дітям, онукам, допомогти дружині по господарству, забрати домашні турботи на свої плечі, порибалити, з’їздити на полювання.

Додає, що і надалі спілкуватиметься з колегами, адже за цей час вони стали для нього великою родиною. Щиро бажає всьому колективу міцного здоров’я, наснаги та успіхів у роботі.

blankКолектив ПАТ «Черкасиобленерго» пишається своїми працівниками, які не байдужі до своєї справи, докладають максимум зусиль, аби енергетична галузь розвивалась та вдосконалювалась і виконувала своє найважливіше завдання – безперебійне та якісне електропостачання для усіх споживачів Черкаської області. Щиро зичить ювілярові невичерпної енергії, довгих років життя, успіхів у всіх справах.