Черкащани варили можливо наркотики прямо біля автовокзалу, їх затримали патрульні, повідомляють в прес-службі патрульної поліції області.

Сьогодні патрулюючи вулицю Смілянську в районі нового автовокзалу, увагу працівників поліції привернули двоє чоловіків, які, побачивши стражів порядку, стали помітно нервувати. Як виявилось згодом, – у них для подібної поведінки були вагомі причини. Чоловіки виготовляли речовини, що схожі на наркотики. Під час поверхневої перевірки у них виявили шприци, насіння маку та речовину бурого кольору.

Чоловіків, один із яких перебував у розшуку, а інший мав вирок суду про затримання через раніше скоєні злочини, передали слідчо-оперативній групі. До цього вони розповіли, що періодично вживають наркотичний засіб опій ацетильований шляхом ін‘єкцій. 

Тож, зранку, взявши посуд та інгредієнти, необхідні для виготовлення та вживання наркотичного засобу, пішли до місцевого вокзалу. У кущах на багатті виготовили наркотик, заповнили отриманою рідиною медичні шприци та скористатися «дурман-зіллям» чоловіки не встигли, оскільки були затримані патрульними.