Насьогодні лікарі Черкащини забезпечені всіма необхідними засобами захисту, зокрема захисними костюмами, захисними щитками. Про це на брифінгу повідомив голова Черкаської ОДА Роман Боднар.

Долучився до купвні необхідних засобів та обладнання і бізнес Черкащини.

“Кошти по проекту “Спільнодія Черкащини” поступають систематично. Крім того діє благодійний фонд в Черкасах, що вже зіблав біля двох мільйонів гривень. Ми координуємо свої зусилля, обмінюємось даними, щоб зрозуміти, які лікарні чого потребують.” – зазначив голова ОДА.

Окремо Роман Боднар згадав про волонтерів в районах, що поза благодійними фондами забезпечують необхідним лікарні, навіть ті, які не потрапляють у перелік лікування коронавірусу.

Нагадаємо, раніше очільник ОДА вже відзначав підприємців, що долучилися до допомоги.

Так першу партію в 1 тисячу багаторазових масок власноруч пошили та передали працівниці Черкаського шовкового комбінату. Чигиринська «Вікторія» теж віддали тисячу масок, як і смілянська «Славна».

Тонну борошна та тонну цукру привіз голова Всеукраїнська Аграрна Рада Андрій Дикун. Який продовжує забезпечувати продуктами незахищених уманчан та медиків. Підприємство із Золотоноші «Агросвіт» виготовляє макаронні вироби, вони теж у складі набору.

На Кам‘янщині організувалася група волонтерів, яка забезпечує людей похилого віку продуктовими наборами та масками