У Черкасах працюють над удосконаленням електронної оплати за проїзд, яка запрацювала у громадському транспорті з 1 липня. Про це у ранковому відеозверненні розповів міський голова Анатолій Бондаренко.

“Зараз працюємо над розробкою картки містянина. Незабаром запропонуємо для обговорення напрацьовані варіанти”, – повідомив міський голова.

Окрему увагу Анатолій Бондаренко приділив темі тимчасово переміщених осіб.

“Черкаси стали прихистком для багатьох тимчасово переміщених осіб, і ми надалі стараємося зробити перебування їх у нашому місті комфортним. Я хочу звернутися до людей, які переїхали до нашого міста. У нас є свій порядок. Не потрібно ходити в комендантську годину у нетверезому вигляді, потрібно нормально себе вести в магазинах, не розпивати алкогольні напої у громадських місцях”, – наголосив Анатолій Васильович.

Він підкреслив, що наразі всі служби Черкаської міської ради працюють у штатному режимі, кожен двірник, сантехнік та інший працівник комунальної сфери працює на своєму місці в тилу на наближення перемоги. За те, що у нашому місті наразі відносно спокійно, потрібно дякувати Збройним Силам України та правоохоронним органам.