Нанести на обличчя декоративну косметику здатна будь-яка жінка, але зробити це не просто красиво, а так, щоб підкреслити переваги, підібрати оригінальний макіяж на всі випадки життя може лише хороший візажист.

Візажист – це, в першу чергу, художник, який малює не на полотні, а на обличчі або тілі. Робота візажиста складається з кількох етапів: по-перше, це-коректування і зорове поліпшення контуру обличчя людини; по-друге-поєднання класичних прийомів з модними тенденціями в макіяжі.

Мельник Наталія Миколаївна у 1996 році  здобула професію бухгалтера, але за свої 17 років трудового стажу їй, дружині військовослужбовця, доводилося працювати не лише за набутою професією. Умови гарнізонного життя були різні, але Наталія завжди знаходила час і бажання робити святковий макіяж своїм знайомим і подругам. Вона мріяла робити це професійно і тому пропозицію пройти навчання в Одеському ЦПТО за професією «візажист» прийняла із великим задоволенням.

Навчання в ДНЗ «Одеський ЦПТО ДСЗ» відбувалось у відмінно оснащених кабінетах з використанням сучасних  інструментів та матеріалів  для  виконання  різних видів візажу.

Повідомляє Відділ організації профнавчання ОЦЗ.