У Золотоноші вже кілька днів тримається аномальна спека. Городники приватного сектора посилено поливають свої присадибні ділянки. Саме цей період є найбільш проблематичним для комунальників, що не можуть повністю задовольнити потребу містян у водопостачанні, пише сайт zoloto.city.

Очільник КП «Міський водоканал» Сергій Кузнєцов повідомив про ситуацію з водопостачанням у місті. Перебої ще є та спеціалісти докладають всіх зусиль, щоб відновити звичний графік.

– Найбільші витрати води зафіксовані у приватному секторі району зош №6 (вулиці Благовіщенська, Пушкіна, Піддубного, Миколи Негоди, Зозулівська, Воїнів-інтернаціоналістів). Навіть мікрорайон Баха не витрачає стільки! Коли на цю локацію зменшили подачу води, потреби містян в інших мікрорайонах забезпечили повністю, – підкреслив Сергій Володимирович.

Директор ТОВ «380В» Владислав Восколович розповів про аварійне обпилювання дерев по вулиці Шевченка. У Деньгівському і Благодатнівському старостатах фахівці товариства поміняли всі перегорілі лампочки, подекуди замінили проблемні ліхтарі. Перевірили й проконтролювали роботу освітлювальних приладів у місті.

– Близько тисячі внутрішньо переміщених осіб поповнили ряди жителів Золотоноші. Проте, контролери за травень заключили лише 13 договорів на вивіз ТПВ, – повідомив начальник управління ЖКГ Артем Харін.