Збільшити кількість охорони та проводити патрулювання біля “Любави” просять черкасці. Відповідну петицію зареєстровано на офіційному сайті міської ради.

“Шановна владо, прошу звернути увагу на регулярні зібрання підлітків на задньому подвір’ї ТРЦ «Любава». Це знаходиться прямо біля міської ради, і я дивуюся спроможності влади терпіти нахальство, котре відбувається прямо під носом.

Наголошую, що в самому центрі міста, прямо біля знаків «палити заборонено», збирається натовп підлітків, котрі вживають алкоголь, палять, і слухають російську музику. Часто відбуваються бійки. Менш з тим, що вони заважають звичайним людям просто спокійно пройти до парковки, слухання музики окупанта – є ганьбою і приниженням тих цінностей, за які воює наша країна.

Те, що це відбувається в самому центрі міста, знижує репутацію міста Черкаси. Адже це одне з тих місць, котре дає туристам враження «хамовитого і проросійського» міста.

Прошу серйозно віднестися до заборони і збільшити кількість охорони. Або проводити постійні патрулювання цього місця.” – йде мова у петиції.

Додамо, що черкасці не вперше звертають увагу на зібрання підлітків у цьому місці, в першу чергу вказуючи поліції на порушення закону. Після скандальної бійки кілька років тому поліція якось взялася наводити там лад, однак вистачило її ентузіазму не на довго, тож пиятика, бійки, булінг та навіть порушення комендантської години продовжується.