Б’юті-процедури для жінок, які перехворіли на рак, у власному салоні безоплатно робить жителька Золотоноші Ірина Дудка. Так хоче повернути їм жагу до життя та бажання повністю одужати, розповіла вона Суспільному.

Зокрема, жінка робить таким клієнткам татуаж брів та вій.

У Алли Саєнко позаду шість курсів хіміотерапії. Вона хоче перемогти хворобу та хоче бути красивою, тому, розповіла, і прийшла до салону: “Брівки хоч і лишилися, але колір зовсім блідий”.

Світлана Войцюх, як і пані Алла, в цей салон приходила вже вдруге – на корекцію татуажу брів. Після двох операцій та 12 хіміотерапій волосся у неї випало повністю. З того часу минув рік.

“Я задоволена. Була така страшна після хвороби, лиса. Ні брів, ні вій”, – зазначила пані Світлана.

За словами майстрині, вона хоче додати цим жінкам сил у боротьбі з хворобою: “Для жінки, яка переживає таку важку хворобу, великий стрес бачити коли випадає волосся – це важко морально. Я намагаюся підняти їм настрій, допомогти повірити в себе і дати трішечки сили боротися з цією хворобою”.

Кожній жінці татуаж робить з дозволу лікаря, додала Ірина Дудка. Потрібно, аби медик сказав, чи може процедура на щось вплинути.

Для жінок це розрядка і можливість говорити про наболіле, розповіла майстриня. Поки одній роблять процедуру, інші – спілкуються.

За словами Ірини Дудки, вона і далі планує дарувати красу жінкам, що перенесли курси хіміотерапій.