16 червня черкащанин Роман Щербатюк здобув титул інтерконтинентального чемпіона світу з кікбоксингу WAKO серед професіоналів на міжнародному турнірі у Ташкенті, столиці Узбекистану. Про це повідомив на Фейсбуці перший заступник міського голови Черкас Сергій Тищенко.


“Щиро вітаю нашого земляка Романа, його тререра Зубова Юрія Івановича – віцепрезидента Національної федерації кікбоксингу України, а також президента федерації Ольгу Павленко. Саме завдяки таким професійним тренерам, висококласнии фахівцям із щирою вірою у своїх підопічних, Україна виборює призові місця на міжнародних спортивних аренах. Ваша праця і є той фундамент, на якому будується майбутнє українського спорту та здобувається добра слава у світі.”- привітав чемпіона Тищенко.

Роман – вихованець спортивного клубу «Вулкан», випускник Черкаського національного університету імені Богдана Хмельницького, і нині також продовжує жити і тренуватись в Черкасах.

blank

“Зичу Роману подальших успіхів, нових яскравих перемог. А Юрію Івановичу бажаю наснаги у підготовці Романа до майбутніх поєдинків. Дякуємо, за привід для гордості!” – зазначає чиновник.