Ситуація з призначенням нового керівника “Черкасиводоканалу” з кожним днем стає ще більш загрозливою. Так наразі мешканці Черкас можуть зовсім залишитися без водопостанання, у разі якщо не буде виплачено кошти за спожиту водоканалом електроенергію. Про це повідомив депутат Черкаської міської ради Олександр Радуцький.

За його словами, Держказначейство не приймає платіжку з підписом в.о. голови підприємства Григорія Кузьменка.

Нагадаємо, як ми вже писали раніше, команда міського голови Анатолія Бондаренка вирішила взяти під контроль одне з найуспішніших підприємств міста – “Черкасиводоканал”. Нещодавно на водоканал мер відправив комісію міськвиконкому, щоб вони накопали на директора якісь фінансово-господарські порушення. За словами працівників, підприємство було фактично паралізоване. А очільник КП Сергій Овчаренко потрапив до лікарні після того, як його відсторонили від посади, однак призначив замість себе в. о. директора професійну і віддану підприємству людину – заступницю Світлану Лісковець. Яку вже 5 листопада розпорядженням міського голови було відсторонено від посади. Нині в.о. голови є депутат міської ради, наближений до оточення мера Григорій Кузьменко.

Працівники водоканалу дають міському голові час до завтра, щоб прислухатися до трудового колективу. Або ж розпочнуть акцію протесту.