Черкаська психологиня Наталя Холоденко розкрила секрети своєї участі в шоу “Маска”, а також розповіла про костюм кози.

Учасниця проекту з’явилася в ефірі програми Ранок з Україною, де розповіла, що носити костюм було непросто, адже він був один з найбільших на “Масці”, пише “Про все”.

– З самого початку я попросила костюм з маленькою головою, тому що у мене знижений тиск і може бути запаморочення. Але вийшло так, що моя голова була другою за величиною після Сома – у нього однокімнатна квартира на голові, а у мене просто хрущовочка. Це фізично дуже важко. До того ж, у мене були каблуки близько 25 см. Під час першої репетиції я вперше в житті відчула панічну атаку, тоді просто не розрахували кількість дірочок, крізь які проникав кисень. Однак далі всі звикли до цього, – розповіла вона.

Українська психологиня Наталя Холоденко розкрила секрети своєї участі в шоу “Маска”, а також розповіла про костюм кози.

Учасниця проекту з’явилася в ефірі програми Ранок з Україною, де розповіла, що носити костюм було непросто, адже він був один з найбільших на “Масці”.

– З самого початку я попросила костюм з маленькою головою, тому що у мене знижений тиск і може бути запаморочення. Але вийшло так, що моя голова була другою за величиною після Сома – у нього однокімнатна квартира на голові, а у мене просто хрущовочка. Це фізично дуже важко. До того ж, у мене були каблуки близько 25 см. Під час першої репетиції я вперше в житті відчула панічну атаку, тоді просто не розрахували кількість дірочок, крізь які проникав кисень. Однак далі всі звикли до цього», – розповіла вона.

Холоденко зізналася, що спочатку вагалася щодо запропонованого образу.

– Спочатку у мене виникли асоціації зі школою – одягни костюм і будуть дражнити козою ще 5 років. Але потім я зрозуміла – все, чого ми боїмося, треба спробувати, адже коли в це занурюєшся – захищаєшся. До того ж, для мене Коза – національний, етнічний герой, це для мене близько, я бандуристка, просто не було можливості це демонструвати. І мені хотілося зробити чисто українську історію,- говорить зірка.

Холоденко додала, що, незважаючи на те, що вона побувала під маскою в проекті, їй не вдалося розгадати жодного учасника:

– Повинна визнати, що особисто я б не вгадала жодного учасника, тому що навіть коли краєм вуха вдавалося почути їх спів, не було ніяких асоціацій. Зате, коли я співала, мені здавалося, що все очевидно, тому що мені не вдалося підібрати особливу манеру. Тільки під час останнього номера всі розчули в мені Руслану. Я прийшла в це шоу з метою щось дізнатися про себе і щось розкрити. Так і сталося, – зізнається психолог.