19-20 жовтня 2024 року в м. Києві відбудеться Кубок України з пауерліфтингу та окремих вправ, який буде проводити федерація “Комітет пауерліфтингу України” (Ukrainian Powerlifting Committee – UPC).

Федерація UPC запрошує всіх спортсменів взяти участь в даному турнірі.

Як зазначив Президент федерації UPC Богдан Юрійович Воробей, Кубок України UPC 2024  стане першим і наймасштабнішим турніром осені, який пройде у столиці. Керівництво, суддівський корпус федерації напружено готується до цієї  важливої події, на яку очікуються спортсмени та  команди з усіх куточків України. Він також висловив вдячність за фінансову підтримку турніру віце-президенту федерації  UPC, Почесному Президенту СК “Черкаські богатирі” Григорію Петровичу Душейку.

blank

Черкаські богатирі продовжують підготовку до Кубку України з пауерліфтингу UPC 2024. Команда ставить перед собою високі завдання та подає командну заявку на цей важливий всеукраїнський турнір. Спортсмени щиро вдячні за можливість представляти Черкащину на всеукраїнських турнірах з пауерліфтингу Почесному Президенту СК “Черкаські богатирі” – Душейку Григорію Петровичу.