На повну запрацювали бази відпочинку ПАТ «Черкасиобленерго» «Енергетик» та «Сонячна». Вже традиційно щороку працівники Товариства мають змогу з комфортом та цікаво проводити там час із родинами.

База відпочинку «Енергетик» знаходиться у с. Сокирне, а “Сонячна” – поблизу села Степашки Гайсинського району (на Вінничині) на березі Південного Бугу. Обидві вони вже приймають відвідувачів відповідно до карантиних вимог. «Енергетик» цьогоріч відкрили 27 червня, дещо пізніше, ніж завжди – у зв’язку з карантином.

blank

blank

Як і в попередні роки, відкриттю передували ремонтно-відновлювальні роботи, під час яких персонал «Черкасиенергоремонту» зробив усе можливе, аби база стала ще привабливішою та комфортнішою. Святкування Дня Конституції України та Дня молоді там пройшли при стовідсотковій наповненості працівниками не тільки підрозділів міста Черкаси, але і районів області. Зважаючи на ситуацію із пандемією коронавірусу, Товариство дбає про те, щоб навіть відпочинок працівників був безпечним. Для цього бази в повному обсязі забезпечені засобами захисту, зокрема, масками та антисептиками, засобами дезінфекції у спеціальних дозаторах оснащений і кожен будиночок. При заселенні усім відпочиваючим вимірюють температуру тіла безконтактним термометром, усі вони проходять інструктаж по безпечному перебуванню на базі відпочинку в умовах епідемії та ставлять підпис про це у спеціальному журналі. Також обов’язковим є ознайомлення з правилами безпеки в побуті та на воді, адже значна частина часу, проведеного на базі – це активний відпочинок та купання.

blank

blank

– Цього року сюди приїжджає відпочивати велика кількість людей, ми навіть не очікували такого. І судячи з кількості путівок, які видаються, то практично до кінця серпня уже все розписано. Їдуть працівники з різних структурних підрозділів, із багатьох РЕМів, – каже завідувач бази відпочинку «Енергетик» Алла Мартиш. – Аби їм відпочивалося краще, на базі було проведено низку ремонтних робіт, закуплено ортопедичні матраси. Відпочинок має бути комфортним у всьому.

Розваги на обох базах знайдуться на будь-який смак. Басейни, столи для настільного тенісу та більярду, велосипеди, човни, зали з плазмовими телевізорами та караоке, дитячі ігрові майданчики – все для того, аби цікаво відпочити у родинному колі. А на «Енергетику», крім іншого, створили ще й майданчики для пляжного волейболу і міні-футболу. Це дозволило провести турніри з цих видів спорту.ї

blank

– Бази відпочинку дуже популярні серед наших працівників. Щороку туди вже традиційно приїжджає на відпочинок велика кількість сімей, і всі залишаються задоволеними. Дуже приємно бачити, що наш працівник забезпечений не лише гідними умовами праці, а і якісним відпочинком. Разом із тим, для нас важливо подбати про безпеку людей, надто в нинішніх умовах. Ми розуміємо серйозність загрози коронавірусу та забезпечили виконання всіх карантинних вимог. На наших базах є все для безпечного дозвілля як дорослих, так і малечі. В умовах, коли не працюють дитячі оздоровчі та розважальні табори, ми очікуємо на великий попит наших працівників з дітьми і бажаємо Всім повноцінного та безпечного відпочинку, – зазначив голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.