12 липня на пункт зв`язку пожежно-рятувальної частини міста Жашків надійшло звернення про допомогу.

Згідно із повідомленням, кіт породи «британець – висловухий» вже дві доби сидить на дереві та не може самостійно спуститися. Спроби господарів дістатися до домашнього улюбленця успіхів не принести, Тож люди вирішили звернутися за допомогою до Служби порятунку. Повідомляють в обласному ДСНС.

На місце виклику, на вулицю Райдужну виїхали місцеві рятувальники, які піднявшись на дерево, спустили на землю та передали господарям наляканого котика. Внаслідок події сірий британець не постраждав.

У Жашкові рятувальники врятували британця який дві доби просидів на дереві

12 липня на пункт зв`язку пожежно-рятувальної частини міста Жашків надійшло звернення про допомогу.Згідно із повідомленням, кіт породи «британець – висловухий» вже дві доби сидить на дереві та не може самостійно спуститися. Спроби господарів дістатися до домашнього улюбленця успіхів не принести, Тож люди вирішили звернутися за допомогою до Служби порятунку.На місце виклику, на вулицю Райдужну виїхали місцеві рятувальники, які піднявшись на дерево, спустили на землю та передали господарям наляканого котика. Внаслідок події сірий британець не постраждав.

Posted by Управління Державної служби України з НС у Черкаській області on 2018 m. Liepa 12 d., Ketvirtadienis