Заступники міського голови Черкас Юрій Ботнар та Ігор Коломоєць, секретар Черкаської міськради Ярослав Нищик, директор департаменту освіти та гуманітарної політики ЧМР Сергій Воронов та директор департаменту соціальної політики Олег Гудзенко вирішили перерахувати свою зарплату за березень для придбання засобів захисту для черкаських лікарень. До цієї ініціативи на разі приєднуються і інші “свободівці”. Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” написав Юрій Ботнар.

“Спільно із побратимами та посестрами зі “Свободи” вирішили спрямувати свою заробітню платню за березень на придбання необхідного для боротьби з епідемією коронавірусу для черкаських лікарень. Головний лікар міської інфекційної лікарні Світлана Волгіна, на моє прохання, вже готує список потреб. Закликаю інших колег підтримати нашу ініціативу та спрямувати свою зарплатню на актуальні потреби черкаської медицини”, – повідомив Ботнар.

За його словами, міський голова Анатолій Бондаренко також заявив про свою готовність віддати зарплатню медикам нашої “інфекційки”.

“Навмисно уникаю вже два тижні дописів на тему черкаської політики. Нашим опонентам складно зрозуміти, що інколи гроші — це лише гроші. А Черкаси треба любити не лише у “Фейсбуці”, а й до глибини своєї кишені”, – додав Ботнар.