За останні кілька років, відколи комунальне підприємство “Черкаситеплокомуненерго” очолює Павло Карась, його технічний парк значно оновився. Про це повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

“Ми придбали 18 одиниць техніки. Днями буде 21. Вантажопасажирські автомобілі для бригад, що обслуговують котельні, вантажівки для бригад, що обслуговують мережі, є навіть вантажний автомобіль із міні-асфальтним заводом для виконання ремонтних робіт. Установка німецького виробництва видає до 3 тонн асфальтобетонної суміші на годину, це не так і багато, однак для тепловиків цього достатньо, адже вони заасфальтовують невеликі ділянки, де було відремонтовано мережі, і підрядники такі ділянки не хочуть брати. При чому собівартість асфальту виходить нижча, ніж у закупленого, більше, ніж у два рази”, продемонстрували “теплоновинки” Бондаренко разом із Карасем.

Вони наголосили, що наступного року підприємство планує замінити вантажівку аварійної служби. Нині “аварійка” користується автомобілем “Газ” ще радянського виробництва, хоч той і в належному технічному стані.

“Тракториний і екскаваторний парк “Черкаситеплокомуненерго” також значно оновлений. Ми відмовились від старих моделей і перейшли повністю на сучасні “Caterpillar”, які себе повністю виправдовують. Маємо один великий і три малих екскаватори. Ще маємо погружчик, який використовуємо для завантаження котлів на альтернативних видах палива. При цьому старі автомобілі ми також використовуємо, особливо взимку”, – додав Карась.

“Утім, найголовніше в нашому комунальному підприємстві – це наші працівники. – наголосив Анатолій Бондаренко. – Адже саме від їхнього професіоналізму і бажання працювати залежать теплові артерії Черкас. Тож ми будемо працювати над тим, щоб всім нашим комунальникам підняти заробітну плату. Нині “Черкаситеплокомуненерго” знаходиться на першому місці серед подібних підприємств України за показниками роботи та забезпеченістю технікою”.

Geplaatst door Анатолій Бондаренко op Woensdag 22 juli 2020