Українські волонтери збирають гроші на придбання автомобілів для українських військових. Чому постійно потрібні нові і чому є певні вимоги до цих автівок? Про це висловилися черкаські волонтерки на Фейсбук, пише ВІККА.

«Нещодавно мені задали питання від німців: «Олено, а Вам справді потрібні авто для військових? Просто вже стільки було подаровано, куплено і ввезено до України. Куди вони діваються?» – пише черкащанка Олена Куценко.

Волонтерка відповідає: авто для військових дуже важливі, бо їх постійно розстрілюють, підривають. Свої слова вона підтвердила знімками пошкоджених військових машин.

blank

blank
Черкаська активістка Людмила Бордунос, яка також займається постачанням машин на передову, розповіла у себе на сторінці про автівку, на якій уже не раз захисники України вибиралися із важкого становища.

«Я обожнюю вже того термінатора на колесах, якого ми відправили з вами разом на передок, машинка вже стільки разів наших Воїнів з того світу вивозила. З пекельного котла рятувала!» – пише пані Людмила.

Нові «колеса» військовим потрібні постійно, додає черкащанка.

blank
«Друзі, кожна ваша гривня, рятує наших хлопців! В прямому сенсі слова! Що трапляється з транспортом на передовій на першому фото. Страшне фото. Саме через це ми мусимо об’єднуватись і пахати, пахати і пахати! Щоб наші Герої могли бути мобільними, бистро дізнавалися інфу про ворога і щоб було на чому рятуватись!» – пише Людмила Бордунос.