Голова Національної поліції Ігор Клименко передав сертифікат від нового службового автомобіля «Isuzu» керівнику вибухотехнічного підрозділу Черкаської області. Інформують у пресслужбі відомства.

Участь в урочистих заходах взяли перший заступник Голови Нацполіції Євген Коваль, заступник Голови Нацполіції Олексій Руденко, начальник відділу організації кінологічної діяльності Нацполіції Світлана Коломієць, керівники кінологічних та вибухотехнічних підрозділів Національної поліції в областях.

Ігор Клименко зазначив, що Національна поліція намагається постійно оновлювати матеріально-технічну базу підрозділів, аби поліцейські могли ефективно та оперативно виконувати поставлені завдання.

Голова Національної поліції подякував поліцейським за службу та додав, що, враховуючи всі виклики, надзвичайно важливо, наскільки екіпірований особовий склад, які спецзасоби правоохоронці використовують та в яких умовах переміщаються.

Сучасне авто допоможе вибухотехнікам оперативно прибути до місця виклику, а також місткість багажного відділення такого автомобіля дозволить перевозити обладнання для знешкодження вибухонебезпечних предметів.