Центральний міський басейн Черкас потребує капітального ремонту. Про це на своїй сторінці у “Фейсбук” написала заступниця міського голови Анастасія Чубіна.

“Вихідними мала змогу вкотре відвідати центральний міський басейн на КП «МСК «Дніпро». Декілька років тому цей басейн в жахливому стані був переданий у комунальну власність міста. Звісно, тоді міська влада проводила там поточний ремонт, щоб привести його в стан, в якому можна було б ним нормально користуватись”, – написала Чубіна.

Проте, за її словами, цього недостатньо, басейн потребує повної реконструкції, щоб стати насправді сучасним центром фізичної культури та дозвілля.

“Тут потрібно відновлювати і стелю, і сам басейн, і роздягальні, і утеплювати стіни, і замінювати вікна… Враховуючи, що це єдиний міський басейн, йому потрібно приділити максимум уваги, адже він може і повинен служити містянам на весь свій потенціал. Черкасці мають відвідувати сучасні спортивні центри, фізично розвиватись і досягати нових спортивних висот. І завдання влади – забезпечити їм таку можливість”, – зазначила посадовиця.