Черкаський дівочий рок-гурту «TIME» презентував 14 січня кліп нової пісні, яка має назву «Фінал». У коментарі «ВиЧЕрпно» керівник гурту «TIME» Роман Чуприна розповів, якою є основна ідея пісні.

– «Фінал» — це історія про любов, сповнену болем, смутком і невиправданими надіями. Любов, яка не приносить нічого, окрім розбитого серця й заплаканих спустошених очей. І хоч як не старайся «виселити» її з голови — не виходить. Тож, все, що тобі залишається, — зціпити зуби й мовчати про неї. Поки все, що так хотілося прокричати, не кане в забуття, — зазначив Роман Чуприна.

Варто зауважити, що черкаський рок-гурт «TIME» було засновано у 2010 році. До його складу входять: Анастасія Жупинас (вокал, тексти), Інна Шуландт (гітара), Каріна Орел (бас, бек-вокал) та Юлія Мохуренко (ударні). Дівчата відіграли вже понад 120 концертів в Черкаській області та є одним із найгастролюючих рок-гуртів Черкащини.

– У 2019 році рок-гурт «TIME» виграв грант на зйомку відеокліпу від департаменту освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради. Щемлива робота “Не Спиняй” з ветераном АТО Вадимом Мазніченко не залишила нікого байдужим, — додав Роман Чуприна.