У рамках вивчення курсу «Основи економіки» нещодавно до Катеринопільської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості завітали 19 учнів Катеринопільського економіко-математичного ліцею.  Тема профорієнтаційного уроку: «Зайнятість та безробіття, як маркери розвитку економіки».

Під час заходу школярі ознайомилися із діяльністю та структурою служби зайнятості, поняттями «ринок праці» та «безробіття», роллю та завданнями служби, її послугами.

Корисною для гостей також була інформація провідного фахівця з профорієнтації Олександра Палубінського про галузевий розподіл підприємств району та актуальні професії, що користуються попитом на локальному ринку праці.

Випускники з цікавістю допитувалася про вакансії, можливості працевлаштування в період канікул, про таку послугу служби зайнятості, як професійне навчання, а також про сучасні електронні сервіси.

На завершення учнів запросили до Катеринопільської районної філії для отримання індивідуальних консультацій фахівців служби зайнятості.

Повідомляє Катеринопільська районна філія ОЦЗ.