Завдяки чіткому механізму субвенцій та відданості місцевої влади, Черкаси наразі займають друге місце в Україні за підтримкою Третьої штурмової бригади (3 ОШБр) попереду лише столиця. Про це розповів міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

За його словами, Черкаси спрямовують на оборону країни, як міста мільйонники

“Протягом 2023 року з бюджету Черкаської тергромади Третя штурмова бригада вже отримала 20 мільйонів гривень субвенцій, ще 6,5 мільйона гривень — очікуємо отримати незабаром”. – зазначив голова штабного фонду Третьої штурмової бригади “Support Azov “Олег Петренко.

Також, командир 2 штурмового батальйону 3 ОШБр Дмитро Кухарчук на своїй сторінці фейсбук подякував міській владі за постійну підтримку.

Крім того, у своєму ранковому відеозверненні Анатолій Бондаренко повідомив, що міська рада отримує багато запитів від військових із різних міст країни. Їх заплановано розглянути на наступному засіданні виконкому міської ради.

“Ми отримуємо багато запитів від військових, з різних куточків України: від Дрогобича й до Одеси та інших населених пунктів і військових частин. Головне – їх правильно оформити. Є порядок погодження з обласною військовою адміністрацією. ” – поясним міський голова Черкас.