Однією з цікавих історій є життєвий досвід сім’ї Віталія та Ірини Затолочних, яка на початку 2000-х років повернулася в рідне Монастирище. У пошуках роботи молода сімейна пара звернулася до районної служби зайнятості. Перебуваючи на обліку, Віталій остаточно переконався у своєму прагненні відкрити власну справу. Маючи ґрунтовні знання з комп’ютерних систем, економіки та аналітики, голова сім’ї прийняв рішення організувати власну підприємницьку діяльність з надання рекламних послуг. «Реклама – рушій торгівлі», – використавши цю «мудрість», чоловік попрацював над рекламою власної діяльності і з того часу, накопичивши чималу базу клієнтів, успішно розробляє рекламну продукції для підприємств не лише району, але й роботодавців області.

Як кажуть: «Талановита людина – талановита у всьому!», тому Віталій не зупинився на виготовлені реклами, від вдало розкрив себе як менеджер і коуч з ефективного продажу послуг та товарів. На цей час чоловік систематично отримує замовлення від роботодавців. У цьому напрямку активно співпрацює також зі службою зайнятості.

Заручившись підтримкою чоловіка, Ірина також відкрила у собі талант і стала успішною підприємницею. Завдяки районній філії обласного центру зайнятості жінка також отримала одноразово допомогу для відкриття підприємницької діяльності і розпочала власну справу. За освітою Ірина металург, але її креативність та перфекціонізм знайшли своє втілення у дизайні. Жінка спробувала себе у новому і відтоді успішно розробляє макети та логотипи, займається широкоформатним та офсетним друком. Але на досягнутому сім’я підприємців не зупиняється, тому що попереду у них багато проектів та планів.

Про це повідомляє Монастирищенська районна філія ОЦЗ.