У Лисянському комунальному опорному закладі створено загін «Милосердя» з учнів 5-8 класів та волонтерський загін з учнів 9-11 класів, які розумом і серцем сприймають біль, труднощі, радощі та печалі інших людей. В поле їх діяльності входять зустрічі з учасниками російсько-української війни, надання посильної допомоги людям похилого віку, ветеранам бойових дій, дітям-інвалідам, збір благодійних коштів, пишуть Вісті Черкащини.

Юні волонтери приєдналися до акції «Повертайся живим» і збирають воїнам в зоні проведення ООС продукти харчування, теплі речі, медикаменти. Нещодавно вони відправили бійцям 72 окремої механізованої бригади ЗСУ імені «Чорних Запорожців» подарунки, де, крім усього названого, були також дитячі малюнки, листи, дві маскувальні сітки, сплетені руками дітей і вчителів.

Пройшло небагато часу, і школярі отримали відповідь від удячних захисників. На урочистій загальношкільній лінійці волонтер Віталій Довгенко вручив навчальному закладу святиню, яку передали «чорні запорожці» – прапор, посічений кулями, який майорів над їх бойовими позиціями в Авдіївській промзоні.