Днями у Кривих Колінах на Черкащині випускників місцевого навчального комплексу привітали із завершенням школи. Загалом в одинадцятому класі навчалося 13 учнів, але у зв’язку з війною не всі змогли бути на святі. Дійство провели у вузькому колі, були присутні діти, їхні батьки та вчителі. Свято відбувалося у Кривоколінському Центрі культури, духовності та дозвілля. Пише видання “Вісті Черкащини“.

Директорка школи Тетяна Поправка вручила випускникам атестати, дякувала їм за старання і бажала успіхів у дорослому житті. Також керівниця навчального закладу подякувала місцевому підприємцю Володимиру Мовчану та родині Ігоря Новицького за постійну підтримку школи.

Депутат Черкаської обласної ради Ігор Новицький, був присутній на святі та привітав усіх випускників:

– Шановні випускники у цей непростий для країни час ми вітаємо вас зі святом. Сьогодні ви зробили дуже важливий крок у своєму житті – закінчили школу. Тепер для вас відкриється весь світ, але не забувайте село, батьків і вчителів, які заклали для вас фундамент, на якому ви будуватимете своє життя!

Ми завжди долучалися до всього шкільного процесу. Якби не війна, то цього року був би збудований стадіон, відремонтували б класи та коридори та ще було б багато цікавих проєктів. За минулий рік нам вдалося багато чого зробити: ремонт їдальні та санвузлів, запровадити у закладі новітні системи навчання, забезпечити школи всім необхідним комп’ютерним та телемедійним обладнанням. Ми були націлені на розвиток і сьогодні навіть у таких важких умовах ми продовжуємо розвиватися.

В наступних 10-11 класах з нового навчального року ми будемо впроваджувати новий курс, який називатиметься «Агросфера». Це буде поєднання аграрного регіону, бізнесу і навчання. Це саме те, що потрібно молодим людям, які розвиваються в аграрній потужній державі. Ми будемо робити все для того, щоб школа розвивалась. Обов’язково сьогодні гарно відпочиньте, адже цей рік був для вас тяжкий і ковід, і онлайн навчання, і війна. Від імені Володимира Петровича і від імені всієї своєї родини бажаємо вам всього найкращого, розвивайтесь, заробляйте гроші, розвивайте нашу країну, бо якщо це не робитимуть такі молоді люди як ви, то України не буде – звернувся до випускників Новицький.

Після промови Ігор Валерійович подарував випускникам книги про Василя Стуса, які передав на свято Володимир Мовчан. І зауважив, що в цій книзі написано, хто такі росіяни і що вони роблять з українцями, тому це варто знати і не забувати. Крім того, вручив кожному випускнику грошову винагороду у жовто-блакитних конвертах.