Сьогодні на сесії Христинівської районної ради було оголошено створення депутатської групи «Черкащани», у яку увійшли двадцять депутатів. Фактично ця депутатська група відтепер стала більшістю у райраді, адже загальний склад ради нараховує 34 народні обранці.

blank

Наше видання звернулося за коментарем до Олега Баштана, депутата обласної ради, який обирався саме по Христинівському округу і який був присутній на сесії райради.

Олег Васильович цілком позитивно оцінив цю неординарну для району подію.

«Найбільше тішить, що депутати у цей непростий для держави час об’єднуються не під політичними гаслами і партійними прапорами, а задля вирішення конкретних завдань і проблем, які стоять перед місцевою громадою, – наголосив пан Баштан. – Сьогодні дуже важливо знаходити порозуміння, об’єднувати здорові прагматичні сили, щоб спільно діяти в інтересах людей, заради розвитку району. До речі, Христинівський район один з небагатьох у нашій області, де вирішено залишити одну об’єднану територіальну громаду, а не розчленовувати на кілька ОТГ. І таке депутатське об’єднання може відіграти свою важливу позитивну роль і на місцевих виборах, які мають відбутися восени. А конкретним показником успішної діяльності депутатського корпусу на перспективу, – стала злагоджена робота народних обранців на сьогоднішній сесії, де було розглянуто усі питання і прийняті відповідні рішення. Безумовно, я буду соратником для районних депутатів у цій щоденній роботі на благо Христинівщини і її працьовитих жителів…»

За нашою інформацією, депутатська група «Черкащани» Христинівської райради найближчим часом може посилитися ще кількома народними обранцями. Очолює ж це об’єднання депутат райради Сергій Махиня.