Днями бійці добровольчого формування територіальної оборони Канівської громади отримали бронежилети та однострої. Зокрема, захисники громади вже одержали 30 бронежилетів, які виготовлені з легких, але міцних пластин, мають четвертий ступінь захисту та відповідний сертифікат якості. У них нашим бійцям буде комфортно виконувати свою важку і відповідальну  роботу. Інформує пресслужба Канівської міської ради.

Також особовий склад добровольчого формування отримав 40 комплектів військового однострою, ще 60 відшивається та надійде найближчим часом. Уся форма вітчизняного виробництва, якісна та зручна для використання .

– Якщо наші бійці тут стоять і захищають нас, то треба зробити так, щоб вони вистояли і мали надійну амуніцію. На це і спрямовані нині зусилля міської влади, – підкреслив Канівський міський голова Ігор Ренькас.

Додамо, загалом на придбання військової амуніції (36 бронежилетів та 100 одностроїв) було витрачено 608 380 гривень. Це кошти з благодійних пожертв, які надійшли від іноземних міст-побратимів.