Як ми вже повідомляли, традицію проведення змагань цього року відновило керівництво Товариства. Спартакіада тривала із 16 по 18 травня на території дитячого оздоровчого комплексу “Придніпровський” Золотоніського району Черкаської області. Участь у ній прийняли 24 команди відокремлених підрозділів Товариства, а це близько 250 працівників із усіх районів Черкащини.

Змагання відбувалися з 9 видів спорту: шахи, рибальство, настільний теніс, більярд, спортивне багатоборство, естафета, стрільба з пневматичної гвинтівки, дартс та перетягування канату. Урочисте відкриття ХVIII обласної Спартакіади серед працівників ПАТ “Черкасиобленерго” відбулося 16 травня 2018 року.

blank

День перший – відкриття змагань.
У день відкриття Спартакіади на території оздоровчого комплексу було людно і гамірно. Організатори спортивного свята завершували останні приготування. Одна за іншою заїжджали команди відокремлених підрозділів. Веселими компаніями розселялися по будиночках та готувалися до урочистого відкриття.

Відкрили церемонію ХVIII обласної Спартакіади урочистим маршем всіх команд. Парад приймав голова правління ПАТ “Черкасиобленерго” Олег Самчук. Під звучання Гімну України представники команди переможця попередньої Спартакіади, Тальнівського РЕМ підняли Державний прапор України.

blank

– Приємно бачити, що всі райони електромереж відправили на змагання команди своїх трудових колективів, тож буде час і позмагатися і поспілкуватися. Прошу поважати один одного, бо ми всі одна команда, єдиний організм. А наші змагання потрібні для того, щоб ми всі могли перевести дух у тій боротьбі, яка нині триває за наше Товариство і порадіти цьому сонцю. Адже не так багато в нашому житті є таких моментів коли можна відпочити душею, – сказав Олег Самчук.

blank

Після урочистого відкриття і святкової вечері спортсменів порадував концертом відомий гурт “Древляни”. Завершив свято видовищний феєрверк.

День другий – день змагань.
Стартували змагання вранці зі спортивного багатоборства. Далі кожна команда відокремленого підрозділу делегувала своїх представників до участі у інших видах спорту: гри в шахи, рибальстві, настільному тенісі, більярді. Дівчата у ході боротьби визначали, хто із них кращий у дартсі і стрільбі із пневматичної гвинтівки. Завершили день змагань естафетою. Над вечір територію табору залили суміш ароматів диму, козацької каші та шашликів.

Третій день – нагородження.
Найбільш видовищний і емоційний вид змагань – перетягування канату відбувся в останній день Спартакіади. У двобоях зійшлися найсильніші чоловіки команд.

blank

Підбиття підсумків змагань і урочисте нагородження переможців завершили триденну Спартакіаду.

– Радий бачити, що все відбулось добре і без будь-яких неприємних ситуацій. Бачу, що рішення про проведення Спартакіади було правильним. Учасники змагань і позмагались, і добре відпочили. Тож, у нас у Товаристві є не тільки працьовиті люди – професіонали своєї справи, а й добрі спортсмени. Ми можемо самі на себе і заробити, і позмагатись між собою, і самі себе розвеселити, і коли потрібно, і підтримати один одного, – сказав на церемонії закриття Спартакіади Олег Самчук.

Вручивши нагороди, він повідомив, що команда-переможець отримає приз  – поїздку до Одеси. Слова голови правління у ту ж мить потонули у гучних оплесках учасників змагань.

blank