Премія Анатолія Бондаренка буде направлятися у фонд міського голови, який створили нещодавно. Мер отримуватиме лише 13 тисяч гривень заробітної плати.

Про це пише видання «ВиЧЕрпно».

Свою заробітну плату разом із премією Анатолій Бондаренко отримуватиме повністю на руки, але премію передаватме в нещодавно створений фонд міського голови, кошти з якого використовуватимуться на фінансування молодіжних проектів.

Презентують фонд наступного тижня, кошти які надійдуть до нього, розподілятимуться на гранти. За словами мера, можна буде публічно побачити, як використовуватимуться ці гроші.

Тим не менш Бондаренко вважає, що зарплата для міського голови в 13 тисяч гривень (а саме стільки залишиться у Анатолія Бондаренка без премії) — це сором.

– Це соромно. Зарплата не може бути 13 тисяч. Автомобіля немає, водія немає, бензину немає. А як тоді виконувати службові обов’язки? На відрядження теж коштів немає, депутати зняли, – жаліється очільник Черкас.

Нагадаємо, раніше мер повідомив, що відмовиться від премії,  адже він людина не бідна. Тоді свою премію обіцяв віддавати на лікування онкохворим дітям.

Пізніше депутати ухвалили рішення преміювати мера. Одразу після голосування Бондаренко заявив, що ветуватиме це рішення. Та вже з другої спроби він таки зголосився на преміювання.