Двох молодих хлопців-захисників України провели сьогодні у Черкасах у останню путь. Сергію Мандзюку і Сергію Риндичу було по 23 роки. Але вони загинули, захищаючи територіальну цілісність і суверенітет нашої держави. Інформує пресслужба міської ради.


Сергій Мандзюк народився на Чигиринщині. За спеціальністю був трактористом-машиністом, працював у сільському господарстві. Після повномасштабного вторгнення рашистів був призваний на захист Батьківщини. Служив водієм протитанкового відділення.

Сергій загинув на Донеччині, перебуваючи на позиції під час ведення бойових дій. Внаслідок ворожого обстрілу він отримав поранення, несумісне з життям.

Сергій Риндич родом з Черкас, закінчив школу №29, у Черкаському комерційному технікумі здобув спеціальність технолога харчової промисловості. По закінченню працював у сфері торгівлі, активно займався спортом. З 2019 року служив у Збройних Силах України за контрактом на посаді інструктора школи загальновійськової підготовки.

Перебуваючи на бойовому завданні на Донеччині, під час ворожого обстрілу отримав тяжке поранення, внаслідок якого помер.

У цей важкий, сповнений тугою та жалем час, розділяємо біль утрати, сумуємо разом з рідними і близькими загиблих.

Герої не вмирають… Вічна пам’ять Захисникам України!

Молімося за живих воїнів, аби Господь уберіг їх і допоміг якнайшвидше здобути Перемогу.