У ПАТ «Черкасиобленерго» провели день охорони праці.

Захід тривав упродовж двох днів у всіх філіях Товариства. Усе задля підвищення обізнаності щодо впровадження безпечної практики на робочих місцях.

blank

Під час проведених заходів особливу увагу приділили роботі під час воєнного стану, який запроваджений в Україні через військову агресію російської федерації.

blank

Зокрема відбулося ознайомлення персоналу з усіма нормативними документами. Йшлося про дотримання нарядно-допускної системи під час виконання робіт у вищезгаданий період, а саме: правильність оформлення нарядів та письмове оформлення цільових інструктажів під час допуску до роботи.

blank

Під час зустрічі спеціалісти ПАТ «Черкасиобленерго» перевірили наявність та якість інструкцій по веденню оперативних перемикань, переговорів, записів, експлуатації та обслуговування підстанцій, засобів релейного захисту та диспетчерського технологічного управління.

blank

Після теорії перейшли до практики. Енергетики Черкащини взяли участь у виконанні практичних завдань безпосередньо на установках.

blank

Зокрема перевіряли наявність напруги в електроустановках покажчиками всіх типів.

blank

Крім цього під час проведення дня охорони праці фахівці перевірили стан проведення медичних оглядів працівників, навчання та інструктажів з питань пожежної безпеки.

blank

– Життя та здоров’я працівників завжди було і залишатиметься пріоритетним для нашого підприємства. Тому ми постійно працюємо над підвищенням рівня охорони праці в компанії. З цією метою, навіть в умовах воєнного часу, згідно затвердженого графіку у всіх філіях ПАТ «Черкасиобленерго» ми проводимо дні охорони праці. Адже безпека на виробництві – понад усе! – зазначив директор з охорони праці та пожежної безпеки ПАТ «Черкасиобленерго» Анатолій Гончаренко.