Діти – наше світле майбутнє. Їм хочеться передати усе найкраще, зберегти для них найцінніше – красу і велич природи, традиції поколінь, історію та культуру. Передати їм досвід та знання, навчити їх бути добрими господарями на своїй землі, любити Батьківщину.

З настанням літньої пори ми відзначаємо Міжнародний день захисту дітей. Цьогоріч ми змушені захищати майбутнє наших дітей від атак ворога. Але як ніч змінює ранок, а після темряви приходить світло, перемога обов’язково буде за нами і ми разом збережемо нашу країну для наших дітей.

Колектив ПАТ «Черкасиобленерго» щиро вітає наших найменших українців та україночок з цим днем. Зичимо вам мирного блакитного неба, радості, щасливого дитинства, здійснення найзаповітніших мрій, широкого життєвого шляху, великих і малих перемог.

blankЗвісно, не залишились без сюрпризів і вихованці підшефної школи Товариства – Шполянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату.

blankВід адміністрації та первинної профспілкової організації ПАТ «Черкасиобленерго» учням школи передали набори для творчості, фарби, олівці та інші канцелярські приладдя для навчання.

blankВ свою чергу директор Шполянської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату Віталій Вербівський передав подяку за підтримку дітей, співпрацю, розуміння, активну життєву позицію та небайдуже ставлення голові правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олегу Самчуку та трудовому колективу, а також голові первинної профспілкової організації ПАТ «Черкасиобленерго» Олександру Чорному.

У Товаристві зауважують, що підтримка дітей – завжди у пріоритеті, особливо у складний для країни час.

blankПіклуючись про дітей працівників Товариства до Дня захисту дітей відповідно до Колективного договору компанії була спрямована матеріальна допомога багатодітним сім’ям працівників ПАТ «Черкасиобленерго», сім’ям, які мають дітей з інвалідністю віком до 18 років, працівникам, які самостійно виховують дітей віком до 16 років, учнів до 18 років (самотнім матерям, вдовам, вдівцям, опікунам).

Попереду – літні канікули. Ми бажаємо усім дітям відпочити, набратися сил, провести час з рідними та друзями. Хай ворог назавжди покине нашу землю, а країна відновлюватиметься і розквітатиме.