Олег Винник продовжує радувати своїх шанувальників приємними сюрпризами. Буквально тиждень тому артист оголосив про проведення масштабного стадіонного онлайн-шоу в доповненої реальності до дня народження на НСК “Олімпійський”. А днями на сторінках співака у соцмережах з’явилася довгоочікувана новина про відкриття офіційного OV Shop, пише сайт “Точка“.

Ідея онлайн-магазину авторського мерчу музиканта народилася в результаті численних прохань підписників. Подія була дійсно очікуваною і викликала небувалий ажіотаж у мережі. У перші хвилини після запуску сайт відвідали понад 56 тисяч осіб. Платформа не витримала величезний наплив і вийшла з ладу. Неполадки вдалося усунути протягом кількох годин.

Сьогодні в OV Shop можна придбати стильні футболки, кепки, дизайнерські захисні маски, парасолі, блокноти, чашки, ручки, а також інші фірмові аксесуари та сувеніри. Асортимент продукції буде розширюватися.

OV — офіційний бренд Олега Винника, який був заснований у 2010 році та є одним із найбільш упізнаваних брендів в індустрії українського шоу-бізнесу. До того ж, назва та логотип вийшли від ініціалів співака.