У обласному управлінні Державної фіскальної служба заявляють, що викрили злочинну схему компанії, яка є монополістом у сфері надання послуг з утримання багатоквартирних будинків, яка ухилилась від сплати податків на 5,4 мільйона гривень.

“Викрито, задокументовано та припинено злочинну схему підприємства-монополіста у сфері надання послуг з утримання багатоквартирних будинків міста Черкаси, яке під час надання послуг мешканцям міста ухилилося від сплати податків у великих розмірах. Досудовим розслідуванням встановлено, що в результаті протиправної діяльності підприємства завдано збитки Державному бюджету України у сумі понад 5,4 мільйонів гривень. За результатами досудового розслідування 05 березня 2021 року фігурантам кримінального провадження оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 212 Кримінального кодексу України”, – йдеться в повідомленні податківців.

Мова йде про компанію з утримання будинків “Нова якість”.

Одначе у самій “Новій якості” переконують, що жодних підозр не отримували.

Як повідомив адвокат групи компаній “Нова якість” Максим Підгорний, станом на 6 березня підозра у визначений спосіб нікому не вручена. За словами бухгалтера “Нової якості” Надії Кудринської, за увесь період діяльності товариства не мають заборгованості з податків, зборів та обов’язкових платежів до бюджету.