Благодійний фонд депутата рік не платить за оренду комунального нерухомого майна. Про це пише “Кропива”.

Благодійна організація “Благодійний фонд Павла Карася “Черкащани” заборгував КП “Управління по експлуатації будинку рад і об’єктів комунальної власності” 39 тис. грн. за оренду офісних приміщень в центрі Черкас.

Договір на оренду офісних приміщень в будівлі за адресою вул. Хрещатик 193 було укладено в жовтні 2017 року, термін його дії – до кінця вересня 2018 року. Місячна оплата була визначена у розмірі 3457 грн. за площу в 244 кв. м (з них 87,5 кв. м. спільного користування) – в середньому це трохи більше 14 грн. за кв. м.

blank

Фото з бази даних договорів оренди КП “Управління по експлуатації будинку рад і об’єктів комунальної власності”

За майже рік дії договору, орендар не сплачував кошти. Врешті-решт в січні 2019 року комунальне підприємство звернулося з позовом в Господарський суд. Відзначимо, що бенефеціаром благодійної організації є депутат міської ради від ВО “Черкащани” Павло Карась.

Минулого року Павло Карась, як директор КП “Черкаситеплокомуненерго”, відзначився тим, що орендував за кошти комунального підприємства автівку Mazda СХ-5  за 400 тис. грн. Також на зорі своєї політично-чиновницької діяльності посадовець отримував компенсацію за придбання автомобіля з міського бюджету.