Швидке відновлення української економіки після війни та євроінтеграція — це питання, над якими працює відповідальний бізнес вже зараз. За ініціативи Forbes, 9 липня відбулася онлайн-конференція «Будуємо разом».

Олег Хайдакін взяв участь у панельній дискусії «Україна: шлях до Європейського Союзу» разом із Андрієм Єрмаком, Керівником Офісу Президента України, Тимофієм Миловановим, Президентом Київської школи економіки,  Іваном Міклошем, словацьким політиком і реформатором, Олександром Писаруком, Головою правління «Райффайзен банк Аваль».

У фокусі обговорення були питання євроінтеграції та ролі бізнесу в цьому процесі.  Бізнес в Україні має великий інвестиційний потенціал. Стабільний і прогнозований підхід до регулювання, а також конструктивний діалог між владою та бізнесом є вкрай важливими для розвитку цього потенціалу.

blank

Генеральний директор Carlsberg Ukraine Олег Хайдакін у своєму виступі зазначив: «Статус кандидата на вступ до ЄС – це можливість розвивати українську економіку. Зміна законодавства, уніфікація правил та поглиблення економічної та соціальної інтеграції України вже відчуваються. Це веде нас до підвищення економічної конкурентоспроможності та розширення зовнішньої торгівлі. Це наша можливість. А основна наша ціль — зміни, які принесуть реформи для українців. Успіх можливий лише за умови ефективної співпраці бізнесу та держави. Ми активні учасники такої співпраці. Через бізнес-асоціації беремо участь у напрацюванні якісних змін до законодавства. Carlsberg Ukraine має досвід роботи на ринках ЄС. А тому я переконаний, уніфікація правил полегшить роботу бізнесу. Ми компанія цінностей, чітких політик і це дає результат – підтримка працівників та економіки в цілому. Ми продовжимо робити все можливе, аби допомогти державі на шляху економічної та соціальної інтеграції України до ЄС».

Із початку війни Carlsberg Ukraine продемонструвала стійкість та здатність до трансформації бізнес процесів. За словами Олега Хайдакіна, бізнес у змозі допомогти державі на шляху відбудови та євроінтеграції. Прозора співпраця, сплата податків, спільна робота над гармонізацією регуляторного поля, сталий розвиток бізнесу – те, що допоможе всім  стати ще сильнішими.

 ***

Carlsberg Ukraine —  частина Carlsberg Group, однієї з провідних пивоварних Груп у світі з великим портфелем брендів пива та інших напоїв. До складу Carlsberg Ukraine входять заводи в Запоріжжі, Києві та Львові. В портфель Carlsberg в Україні входять пиво, сидр та безалкогольні напої таких торговельних марок, як «Львівське», Carlsberg, Tuborg, Kronenbourg 1664,  «Квас Тарас», Somersby, Seth&Riley’s Garage, та інші. Під час війни в Україні  Carlsberg Group прийняла рішення про припинення бізнесу в росії та вихід із ринку. Carlsberg Group, Carlsberg Foundation та Tuborg Foundation перерахували 75 мільйонів данських крон на допомогу Україні. З 24 лютого Carlsberg Ukraine почала виробляти питну воду та передавати її в різні регіони України. Компанія надає фінансову підтримку  благодійним фондам та організаціям у Києві, Львові, Запоріжжі, Харкові, Вінниці та інших регіонах країни задля підтримки гуманітарних ініціатив. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті https://carlsbergukraine.com/