10 вересня голова Черкаської ОДА Ігор Шевченко провів особистий прийом громадян. За 4 години прийому керівник області розглянув 16 індивідуальних та колективних звернень.

Питання від черкащан стосувалися сприяння у захисті прав учасників АТО, можливості надання житла. Жителі села Богодухівка озвучували прохання про надання матеріальної допомоги на лікування. Громадяни також порушували питання ремонту дорожнього покриття у селі Благодатне до відзначення 400-річчя населеного пункту, діяльності правоохоронних органів тощо.

Колективне звернення стосувалося розпаювання земель у селі Ягубець, що на Христинівщині. Тоді як представники села Кузьмина Гребля цього ж Христинівського району звернулися із питанням сприяння у створенні об’єднаної територіальної громади.

blankЗа результатами розгляду заявникам надали кваліфіковані відповіді стосовно порядку вирішення проблем, з якими вони звернулися. Консультативну допомогу відвідувачам прийому надали фахівці Головного управління Держгеокадастру в області, юридичного управління, управління охорони здоров’я Черкаської ОДА, департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства, департаменту соціального захисту населення, департаменту регіонального розвитку.

Нагадаємо, що прийоми громадян головою ОДА проводяться два рази на місяць. Записатися можна за телефоном: 37-60-01. Або ж надіслати електронне звернення на офіційному сайті Черкаської ОДА.