Від 8 січня Департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської ОДА очолив Роман Бохін, його кандидатуру обрав голова Черкаської ОДА Роман Боднар. Про це пише “Кропива”.

Як повідомляє пресслужба облдержадміністрації, після проходження спеціальної перевірки та погодження з Міністерством розвитку громад і територій Роман Бохін призначений директором Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства Черкаської ОДА.

Призначено посадовця за результатом проведення конкурсу та співбесіди з головою Черкаської ОДА. Рішенням Романа Боднара зазначеному Департаменту передано функції ОДА з управління автомобільними дорогами загального користування місцевого значення в межах області.

Роман Бохін уродженець селища міського типу Луків, Волинської області. Має диплом магістра з господарсько-правової діяльностіЛьвівської комерційної академії.  До призначення на посаду в Черкаську ОДА, обіймав посаду директора комунального підприємства “Капітальне будівництво міста Миколаєва” Миколаївської міської ради.

До того був начальником управління капітального будівництва Миколаївської міської ради. Саме з цієї посади, в березні 2019 року, мер Миколаєва Олександр Сінкевич відстороняв його від посади. За інформацією місцевих видань в Миколаєві, Бохіна було відсторонено через затягування ним передачі документів по службовому розслідуванню. Після завершення терміну відсторонення Бохін подав декларацію перед звільненням.

Нагадаємо, що попередній очільник відповідного департаменту Черкаської ОДА Сергій Демиденко звільнився в жовтні минулого року, за наслідками його роботи розслідується низка кримінальних проваджень.