В умовах воєнного стану українські міста та села навіть в тилу потребують підтримки та допомоги. Канівська міська територіальна громада знаходить її у своїх іноземних партнерів. Інформує пресслужба міськради.

Так, у понеділок, 21 листопада ц.р., до Канева з Члухова (Польща) доставили ще один потужний дизельний генератор. За відсутності електроенергії він дозволить забезпечувати роботу одного з підприємств критичної інфраструктури міста.

˗ Нині готуємося до різних варіантів розвитку подій у разі виникнення значних перебоїв з енергопостачанням у Каневі. Проводимо перемовини та шукаємо шляхи забезпечення необхідним обладнанням об’єкти критичної інфраструктури міста. Так, зокрема, генератор, який ми отримали  ˗ результат наших перемовин зі старостою Члухівського повіту Александром Гаппою, ˗ повідомив Канівський міський голова Ігор Ренькас.

Також міський голова від імені громади міста висловив подяку польським партнерам.

Під час передачі генератора була присутня помічниця народного депутата України Віталія Войцехівського Валентина Чиж, яка теж доклала зусиль у перемовинах з іноземними партнерами.